Recensies

In de boekhandel

Een selectie uit de recencies:

  • Praktisch
  • Mooie foto’s / uitvoering
  • Inspirerend

Food on a Boat is meer dan een kookboek. Anneke en Robert laten je hun zeilavonturen meebeleven. Naast meer dan honderd recepten die je ook thuis of tijdens vakanties kunt bereiden geven zij een inkijkje in hun leven aan boord en het leven en de gebruiken van de locals die zij spreken en tegenkomen op hun prachtige reizen van Mexico tot Australie. Ik kreeg Floortje Dessing achtige gevoelens bij het lezen van hun bezoek aan Palmerston – Cook Islands. Kortom een boek om niet alleen van de vele heerlijke (vis)recepten te genieten, maar zeer zeker ook voor iedereen die geniet van avontuurlijke reizen.

  • Goede recepten
  • Praktisch
  • Mooie foto’s / uitvoering
  • Inspirerend
  • Verrassend

Food on a boat is een inspirerend kookboek. Niet alleen voor de zeezeilers, maar ook voor de landrotten. Het staat vol met heerlijke, makkelijk te maken recepten. Afgewisseld met hun reisverhalen en handige tips. Kortom echt een aanrader.

  • Goede recepten
  • Inspirerend

Wat een Heerlijk reisverhaal! Vooral de pamplemousse-grapefruit ziet er lekker uit! 😉

Fetske de Glee Gisteren ontvangen. Heel veel handige tips en lekkere recepten. Kunnen ook gewoon thuis worden gemaakt. Blij mee.

Arnold Rinzema: Prachtig boek, fijne verhalen, zinderende foto’s en gerechten die iedereen kan maken. Top!!

Zilt 152
Zilt Magazine, December 2018

“Inspirerend verslag van een mooie zeilreis met veel gave foto’s. Het boek geeft ook een massa aan leuke recepten die je zo thuis kan maken. Maar vooral nodigt het boek uit om die droom van een wereldreis gewoon waar te maken met praktische tips over eten, voorraden aanleggen, vis vangen en eten bewaren. Wij gaan er veel aan hebben als we vertrekken. “
Monique & Jan